alopeci,  Alopecia,  Resor

Mexico

Den 28 november åker jag och Petter till Mexico på semester. Idag är det 90 dagar kvar till avfärd. Det ska bli så himla härligt att komma bort och den tiden på året behöver man verkligen något att se fram emot. Jag älskar dock jul, så lite tråkigt är det att åka bort de två första veckorna i december men å andra sidan kommer jag pynta innan så vi kommer hem till ett härligt julpyntat hem istället. Resorna är väldigt prisvärda när man åker den tiden så då fick det vara värt det! 

För två år sedan var vi i dominikanska republiken vid den tiden och det var så gött. Visst kan de bli lite julkänsla i Karibien också 😉

Men denna gången blir det alltså Mexico och ett prime select hotell (dvs inga kids där vi är) via Ving som ligger på Playa del Carmen. Ska bli väldig mysigt!! Såhär ser det ut:

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: