alopeci,  Alopecia,  Baldie,  Bold-and-Baldie-of-the-Week

Ny webbplats

Nu har jag äntligen tagit tag i och fixat med min nya webbplats. Därför kommer ni från och med nu kunna hitta mig här på http://www.boldandbald.se 🙂

Jag tycker det är så kul att ha den här sidan och ha min blogg. När man märker att man påverkar människors liv på riktigt förstår man varför man håller på med detta. När jag fick min alopecia så fanns det verkligen inte mycket information att få tag på och man fick definitivt inte mycket information ifrån sjukvården. Detta var något som jag verkligen saknade och som jag önskar att jag hade haft då. Därför så hoppas jag nu att min hemsida ska kunna vara en plats för både inspiration, information och hjälp för er som precis fått sjukdomen, er som haft den ett tag men även er som har haft den under en längre tid.

Jag har skapat en ny sektion där man kan dela sin egen alopecia-historia med mig. Sen kommer jag att lägga upp det här på bloggen under den kategorin så att man sedan där har ett helt bibliotek med inspiration från andra med alopecia. Jag tror det kan bli grymt!! Det finns så många historier och jag har fått höra en hel del under de 2 åren som jag bloggat och känner att jag vill bidra till att dela dessa fantastiska historier.

Så, känner ni att ni har en historia ni vill dela med er av, klicka här 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: