alopeci,  Alopecia,  Baldie,  Wigs

Festfrisyr på minuten

I lördags var jag på bröllop för min fantastiska kollega Karolina som gifte sig med sin Rebecca. Det var en helt fantastisk dag med så mycket kärlek. Helt underbart och att Göteborg visade sig från sin allra bästa sida var ju helt fantastisk!

Så underbart och fint bröllop som höll på långt in på småtimmarna 🙂 Så i söndag var jag inte så pigg kan jag ju sägs.

Men inför bröllop och andra tillställningar så vill man såklart piffa till sig och då måste jag säga att det är fantastisk att ha peruk. Det är så smidigt!! Man går från detta…

Till detta…

På 1 minut 😀

Här har jag i princip en helt ny peruk så den är jättefin som den är. Men jag har också haft tillfällen där jag svurit över alopecian och varit så arg och frustrerad för att jag skulle vilja ha en uppsättning. En stram hästsvans eller svinrygg. Så visst har man sina dåliga stunder där det är väldigt jobbigt som man måste få ha. Men har man en helt ny peruk som denna var med så snyggt naturligt fall så får man se det positiva i det hela. Inte alla som kan få detta på bara 1 minut!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: