alopeci,  Alopecia,  Baldie

Dags för rakning

Ja när man har alopecia så går hårväxten upp och ner så att säga. Framförallt var på huvudet det växer så nu har jag en hel del på bakhuvudet. Väldigt mysko! Varit en extremt hektisk period på jobb så inte hunnit raka bort det heller så nu har jag en liten tuppkam också 🙂

Det dumma med att det växer är att perukerna inte sitter lika bra om håret under är långt så därför får man hålla efter och raka bort det helt enkelt!

Här ser ni lite mer hur jag ser ut nu 🙂 som sagt väldigt lustigt med det här sjukdomen och hur den utvecklar sig! Man vet liksom aldrig vad som händer och det är ju såklart det som var det jobbigaste i början. Men nu känner jag mer att det är vad det är!

Hur är det för er som har alopecia areata? Är det olika eller har ni samma hela tiden?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: