alopeci,  Alopecia,  Everyday life

Oslo

Igår åkte jag bussen till Oslo efter en helg som till största del spenderats med mina små älsklingar. I fredags var jag och Petter på handboll tillsammans med Håkan och Greta. Vi såg Sävehof mof Ricoh i Partille Arena. Greta ska börja spela handboll om 2 veckor så hon var väldigt nyfiken och ville gå på en match 🙂

Sedan gick vi hem till Håkan och Christina och åt lite kex och ost och umgicks. Mamma kom också på kvällen så det var en riktigt familjefredag.

Ost á la Håkan 🙂

I lördags skulle Greta och Kerstin sova över hos oss och även mamma eftersom hon var här så de kom över vid lunchtid. Vi gick till Allum och fikade och köpte ingredienser till att göra slime och middag. Margaritapizza var beställt så det blev det såklart. Väl hemma tog vi tag i slimetillverkningen och det var inte det lättaste. Trots alla videor som finns 😉 men till slut fick vi i alla fall ihop något som liknade slime. Sedan åt vi pizzan och mös till en film; Ice Age 5. Riktigt kul!

Men idag har jag alltså spenderat dagen i Oslo. Vi träffade Boots och jag höll en utbildning om våra produkter. Förbindelsen mellan Göteborg och Oslo är ju inte den bästa direkt så därför fick jag åka igår kväll. Rätt segt att åka på en söndag eftersom helgen blir så himla kort då känns det som. Men men ibland är det bara och gillar läget. Det var en väldigt bra dag och så roligt att få komma ut till våra kunder!

Hoppas ni haft en härlig helg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: