Alopecia,  Everyday life

Shopping

Idag under lunchen så gick vi till Kari Traa utförsäljning som låg precis där vi brukar äta. Jag hade egentligen lovat mig själv att inte handla men det gick inte så bra 😉 förra året när de hade det så köpte jag två underställ, flera skidstrumpor och mössa.

Här ser ni ett av underställen som jag hade på mig när vi var i Schladming i mars. Det var SÅ varmt här – 20 grader i skuggan i dalen vissa dagar så rena rama sommaren.

Såhär kunde det se ut i liften 😀

Så idag när vi var på utförsäljningen kunde jag inte låta bli. Men det blev inga underställ, har fyra stycken så det får räcka 😉 men det blev en träningstshirt och en superskön och mjuk tröja. Var som mjuk fleece inuti så den var SÅ skön så gick verkligen inte att motstå den.

Mina underbara kollegor Ingerid och Karolina fyndade också!

Nu ska jag snart hoppa i säng för att orka spinning i morgon bitti 06:30. Då ska jag inviga T-shirten!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: