Alopecia,  Baldie,  Everyday life

Höstdag

Idag har det varit så fint väder i Göteborg så jag och Petter bestämde oss för att åka på en liten utflykt. Vi tog bilden strax innan lunch ut till Nääs Slott där det skulle finnas en fin vandringsled som gick runt Sävelången. Vi har varit vid Nääs slott förut men aldrig gått den rundan så det var en perfekt aktivitet för dagen. Så, i ryggsäckarna tog vi med oss kaffe och överblivna amerikanska pannkakor som vi åt till frukost och åkte iväg.

Det var en riktigt härlig promenad och skönt att få luft och ljus. Det är det värsta när hösten kommer att man knappt är ute när det är ljust. Så man får passa på när det är helg. Nu blir det uppladdning för en ny jobbvecka som kommer avslutas med att vara med på vår säljkonferens nere i Ängelholm!

Ha en härlig söndagkväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: