Alopecia

Ny roll

Efter sommaren så bytte jag roll på jobbet från att tidigare ha jobbat med kvinnlig ansiktvård på NIVEA till att nu jobba med NIVEA MEN och Dusch. Jag har jobbat med kvinnligansiktvård i 1 år och det har verkligen varit ett år med mycket lärdomar och många timmar minst sagt. Eftersom jag gillar nya utmaningar så kändes det kul att efter sommaren få byta roll. När jag bytte så fick jag jättefina blommor från min chef i det nya teamet. Lyckades också pricka in en dag där dte var väldigt matchat med naglar och kläder ?

Så från och med nu jobbar jag alltså med NIVEA MEN och Dusch på nordisk, svensk och norsk nivå. Så det är ett rätt stort scope vi har men det är väldigt kul också. Teamet som jag jobbar i är också helt fantastiskt, vi har så kul tillsammans och det är så otroligt kompetenta människor så man lär sig av varandra varje dag. Jag har verkligen klickat med dem på ett väldigt speciellt sätt så det är något man verkligen ska vara rädd om och tänka på!

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: