Alopecia

Konferens i Ängelholm

Veckan för mig har slutade med konferens i Ängelholm. Åkte dit igår morse tillsammans med ett gäng kollegor. Väl där träffade vi upp alla säljare. Alltid lika kul att träffa dem och höra deras reflektioner och feedback. Vi hade en riktigt bra dag som sedan avslutades med Maxi arenashow i Lindab Arena.

Kul show även om det kanske inte är de låtarna som spelas i vanliga fall på min Spotify 😉 Lindab Arena är också hemmaarena för Rögle hockeylag. Eftersom jag är en hockeynörd så var det såklart väldigt skoj att se en signerad tröja av Kenny Jönsson i logen vi hade.

Jag är ju egentligen ett Färjestad BK fan. Där spelar Kennys lillebror Jörgen Jönsson där han ju är en riktig legend. De har även tillsammans gjort riktigt bra insatser i Tre Kronor.

Det var bra stämning under showen i hallen och när Tommy Nilsson drog i med en powerballad kom ljusstavarna fram. Med tanke på att medelåldern var 65+ så var det kanske för stor risk att folk skulle ha iPhone och ficklampor så dessa delades ut i foajén. Väldigt effektfullt i alla fall 🙂

Fick ett par bilder från bakom scen också.

Idag då var det dags att besöka vårt lager i Åstorp för att se hur det går till att packa pallar och displayer och se hur allt fungerar. Jag tycker alltid det är väldigt intressant att se så man förstår hela kedjan av vad vi jobbar med. Besökte 4 lager/fabriker när jag jobbade på SCA/Essity och det är verkligen intressant. Fick en härlig väst också som jag kanske inte riktigt kunde leva upp till 😉

Ett par bra dagar helt enkelt som fick avsluta veckan! Nu väntar en härlig helg med överraskningsaktivitet tillsammans med Hanna och Fredrik så vi är spända för det 😀

Ha en härlig helg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: