Alopecia

Överraskningsdag

Ja igår var det alltså dags! Vi blev hämtade kl 14:00 av Hanna och Fredrik och vi hade fått instruktioner i två omgångar att ha med oss badkläder och sedan matchtröjor.

Redo att bli hämtade, nyfikna på vad vi skulle på.

Vi förstod verkligen inte vad det var vi skulle göra men gissade på nåt quiz kanske eftersom Hanna och Fredrik sa att de skulle ha Roma-tröjor och vi förslagsvis FBK-tröjor. Badkläderna tänkte vi att vi kanske skulle ha om vi skulle på spa eller nåt sånt. Men det var högst oklart när matchkläderna kom in i bilden. Men så blev vi upphämtade då och satte oss i bilen.

Vi körde och körde och vi hade ingen aning vart vi var på väg. Förbi Borås och förbi Ulricehamn. Nu började jag ana att vi kanske var på väg mot Jönköping. Så jag kollade kalendern och visst var det så att FBK skulle möta HV71. Men det kändes ändå väldigt konstigt med badkläderna 🙂 när vi åkte förbi en skylt in till Jönköping där de precis stod om hockeymatchen så tänkte jag igen att jo det måste ju vara hockeyn. Men Petter förstod inte alls så jag blev också osäker och badkläderna förvillade oss verkligen haha!

Men visst var det hockey vi skulle på!! Så kul, älskar ju hockey och det är länge kvar till FBK kommer till Göteborg så det var sjukt kul. Också att HV71 låg trea betydde ju att det skulle bli en bra match!

När vi kom in i arenan gick vi till restaurangen där det bjöds på middag, en god köttbit, bearnaise och rostad potatis. Väldigt gott! Sedan var det dags för uppvärmning med lagen.

Bra utsikt från restaurangen!

Lite stretch innan match såklart 😉

Vi hade platser på läktaren nedanför restaurangen under matchen så man skulle se bra och sedan hade man bordet i restaurangen kvar i pauserna. Det var en riktigt bra match vi fick se som var spännande in i det sista där Dick Axelsson lyckades sätta dit 4-2 pucken i mål. Väldigt snyggt och måste säga att det ser väldigt bra ut inför denna här säsongen!

Glada efter vinsten åkte vi hemåt igen efter en väldigt trevlig dag!

Tusen tack Hanna & Fredrik!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: