Alopecia,  Everyday life

Söndag och pyssel

I söndags behövde Petter jobba så jag hängde lite med mina favorittjejer. I fredags var jag också med Greta på halloweendisco som de hade på hennes skola.

Greta i passande outfit såklart och med ett av inköpen i högsta hugg 🙂

Håkan har varit iväg på fisketävling i helgen så jag bestämde med Christina att vi skulle cykla till Triumf glasscafé i Sävedalen i söndags. Det regnade till och från hela dagen men vi gav oss iväg ändå. Kerstin bakpå min cykel för hon ville absolut åka med mig. Gullungen <3 Greta cyklar otroligt bra själv nu, är trots allt en bra bit dit bort!

Kerstin med favoriten regnbågsglass och jordgubb.

Greta fick mjukglass med nötkross och kolasås 🙂

Det regnade en hel del på vägen dit så med jeans blev det rätt blött även om jag hade regnjacka. På vägen hem regnade det ännu med så var minst sagt blöt när vi kom hem så får allt köpa ett par regnbyxor…

Väl hemma ville barnen pyssla så fram med pärlorna och så gjorde vi armband.

Greta gjorde ett fint med sitt namn och jag gjorde ett med mitt bloggnamn!

En härlig söndag helt enkelt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: