Alopecia,  Wigs

Ny peruk

NU var det äntligen dags att få hämta min nya fina peruk! När jag skulle hämta den sist blev Helena sjuk tyvärr. Inte kul såklart men jag är ju inte så stressad att hämta ut dem eftersom jag har så många peruker att välja på 🙂 men igår var jag där och hämtade den klockan 08:30. Hon hjälpte mig att klippa till den så såhär blev det

Gillar färgen jättemycket men ovant eftersom jag haft så mycket blont den senaste tiden 🙂 när man får dem nya perukerna så behöver man ”gå in” dem också tycker jag. De är väldigt mjuka vilket ju är jätteskönt men håret blir väldigt glatt och vill gärna åka ner i ansiktet hela tiden 🙂

Detta är en cyberhair som jag skrivit med om här.

Hyfsat svall på den 😉 kollegorna tyckte jag såg ut som i en Wella-reklam!

Vad har ni för peruker? Har ni testat cyberhair?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: