Alopecia

ERDEM x H&M

Igår kväll gick jag och ett par kollegor till H&M där det var VIP shopping för nya designsamarbetet med Erdem. Här kan ni läsa mer om samarbetet.

För mig var det första gången jag var på ett sådan här happening och det var verkligen en upplevelse haha!

Det var en väldigt lång kö men vi stod nästan längst fram. Köade från 19 och de öppnade 20. Väl där inne börjar kaoset och det är typ djungelns lag som gäller 🙂 folk knuffas, trängs, drar och sliter i plaggen.

Syns tvärt inte på bilden så bra med allt var typ tomt efter 5 minuter. Sedan fyllde de på efterhand och hängde upp mer och då var det ännu galnare för vem som skulle få tag på plaggen. Jag lyckades dock direkt plocka åt mig ett par örhängen som såg ut såhär

Väldigt fina! Och sedan provade jag ett par blusar men de var för korta i modellen för mig men så provade jag en klänning som jag fastnade för

Så den tror jag nog att jag behåller 🙂 kul upplevelse men får se om det blir igen 😉

Nu ska jag flyga upp till Stockholm med jobbet igen! Ha en fin dag!

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: