Alopecia

Ny vecka

I helgen var det fokus på att bara ta det lugnt och njuta av helgen. I lördags var det slalompremiär så det kollade vi på innan vi tog en sväng till IKEA. Vi har funderat länge på barstolar till köket och tittat runt massor. Men till slut landade det ändå på ett par från IKEA.

Dessa blev det. Ska visa mer när de står på plats. På kvällen bestämde vi oss för att äta charkisar så det blev det

I söndags tog jag äntligen tag i min garderob och rensade ut massa kläder. Skönt att få lite mer luft där och mer struktur. Man kommer liksom in i olika ryck när det gäller hemmet. Ibland vill man fixa och greja hur mycket som helst och så emellanåt tappt man inspirationen helt. Men nu har vi kommit in i ett ryck igen så det är kul 🙂

Nu är det ny vecka med fullt ös på jobb. Ska ut och flyga igen upp till Stockholm ons-tor men nu är det bara 2 ynka veckor kvar innan vi åker till M E X I C O 🙂 tog min sista twinrixspruta idag så är redo för avfärd. Tycker alltid det gör så ont att ta men är kanske för jag är lite nervös och spänner mig…

Nu ska jag ladda för fotbollen igen! Heja Sverige!

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: