Alopecia

Mexico

Vi har nu varit i Mexico sedan i tisdags så därför är det lite tyst här. Vi ska vara här i hela två veckor så det är så skönt. Känner att man verkligen börjar komma ner i varv nu så väldigt skönt med en vecka ledighet till lite drygt. Vi började dock semestern med rivstart där vi åkte på en heldagsutfärd i torsdags till ett naturreservat där vi såg delfiner, havssköldpaddor, massa fåglar, sjökor mm. Väldigt kul dag! Filmat och tagit massa kort som ni ska få se sen. Eftersom det var en heldag på vattnet framförallt så hade vi högsta solskydd på givetvis eftersom det dessutom var en av de första dagarna också. Men när vi kom hem såg jag ut såhär i hårbotten

Kunde inte förstå var det röda kom ifrån och tänkte att jag brukar ju aldrig få skav eller irritation av peruken. Men till slut kom jag ju på att det var i benan på peruken som jag tydligen bränt mig lite haha! Spännande att vara flintis och ha peruk 😉 vi var också på en helt fantastisk plats och badade så där rök badmössan en stund.

Vågar inte ha av den för länge dock för risken att bränna sig är såklart rätt stor när man aldrig visar huvudet solen annars 🙂

En fantastisk dag var det! Sedan har det varit lata dagar för oss med häng vid poolen och på stranden.

Känns knappt som att det är något folk här fast de säger att det är 95% fullbelagt. Men det är ju väldigt skönt det! Vi är ju i vuxendelen av hotellet så kan ju ha nåt med det att göra!

Nu är det väl snart måndag morgon hemma i Sverige så hoppas ni alla får en bra vecka 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: