Everyday life

Full rulle

Nu har det varit tyst här alldeles för länge men det beror på att det varit så otroligt mycket att göra de senaste två veckorna. Vi hade i förra veckan en nordisk konferens i Tylösand där kollegor från hela norden samlades. Eftersom jag och mina kära kollegor på nordiska marknadsavdelningen alltid har en hel del att presentera så är det också väldigt mycket förberedelser inför en sådan här konferens. Det är väldigt skoj också men det blir inte mycket tid över till annat 🙂 Vi åkte ner på måndag morgon för att förbereda alla rummen och dekorera och sätta upp displayer. Konferensen började sedan på tisdagen. Vi hade väldigt mycket saker med oss så vi fick hyra en skåpbil för att få plats 🙂

Här är bilen vi hade 😉 Var lite nervös när jag hämtade den att den bar så stor men det gick fin fint sen! Väl på konferensen så hade vi presentationer både onsdag och torsdag så det blev rätt sena nätter med förberedelser men det gick jättebra! På kvällen på tisdagen sen hade vi glam rock & roaring 80s party 🙂 Eftersom vi tycker det är så sjukt skoj med temafester gick vi såklart all in på klädsel. Så såhär blev resultatet:

Alltså det där håret hade man ju nästan kunnat haft annars också 😉

Fångade in the moment när Karolina hjälpte mig på med lösögonfransarna 😀 körde guldtights och en rosa pälsjacka á la HM & Nicki Minaj.

Som sagt så älskar alla när det är temafest och ni ser ju hur alla har gått all in 🙂 det var en helt fantastisk fest verkligen!!

Höll på långt in på natten så vi var kvar och stängde stället 😉 En riktigt lyckad och rolig konferensvecka.

Nu ska det bli bättre uppdatering på bloggen när detta är över! Hoppas ni haft bra veckor!

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: