Alopecia

Helg

Den här helgen gick väldigt fort. Började helgen i fredags med på spåret, räkor och vin! Svårt att få en bättre start 🙂 i går var det sedan dags för babyshower för Ingerid. Vi möttes upp på Ristoria vid Gothia Towers för en brunch. Har inte varit där sedan det bytte namn från Incontro så var kul att testa. En väldigt mysig och trevlig brunch för att skämma bort Ingerid innan bebis kommer!

Vi var där 3 timmar så sedan skyndade jag hem och svidade om för party hos Carin. Hon flyttar till Madrid på fredag så var hej då-fest. Vi möttes först upp ett gäng hemma hos Jonna och åt lite mat och drack bubbel innan vi åkte till Carin.

Var supermycket folk men väldigt skoj och självklart blev det lite dans. Kom hem vid 02 så idag har det varit väldigt lugnt. Var sugen att se någon ny serie och har sett reklam på TV4 om Younger. Så har sträckkollat hela eftermiddagen nu 😉 riktigt bra!

Men ska snart gå och handla lite för att göra pizza till handbollfinalen!

Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: