Alopecia

Skidåkning

Nu börjar det verkligen bli den tiden på året när man börjar få ett enormt sug efter skidåkning. Speciellt på dagar när det är kallt ute men solen kommer fram och värmer på kinderna. Då är det bäst att passa på att njuta.

En dag från i höstas när vi njöt av solen på lunchen 😉 men som sagt det är verkligen på dagar som denna man blir sugen på skidåkning. Men då år det tur att vi har två resor inbokade. På onsdag åker vi till sälen och är där till söndag och åker skidor med Håkan och Christina och barnen. Sedan hem och jobba en vecka och så iväg igen till vårt älskade Italien v.9.

Hade fantastisk väder!

Slinker ner ett par aperol spritz och pizzor 🙂

En och annan cappuccino slinker ner också! Halva grejer är ju att njuta av mat och dryck också 😉

Utsikt från hotellet! Även om det var i december som vi hade 2 veckors semester så känns det verkligen välbehövligt med semester igen. Denna gången är det också lite annorlunda för vi har ÄNTLIGEN fått med ett par kompisar, Emilia och Gustav ska följa med så vi ser sjukt mycket fram emot det!

Ha en härlig söndag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: