Resor

Italien

Just nu sitter vi på en buss på väg till dolomiterna i Italien. Vi åkte från Göteborg igår klockan 13:45 och nu har vi precis korsat italienska gränsen. Det har gått väldigt bra med bussresan hittills även om man såklart är lite sliten. Men när man börjar se alperna och naturen här blir man glad i själen.

Det är femte gången jag är med på resan och Petters typ fjortonde gång 🙂 så han är rutinerad på detta. Vi har alla tidigare gånger åkt själva men i år har vi fått med Emilia och Gustav så vi är sjukt taggade i år.

Från förra året när vi var där! Blir en och annan aperol spritz!

Strax ska vi stanna och äta lite korv innan vi rullar sista biten. Då tänkte vi ta fram vår Gopro och filma uppför berget!

Hoppas ni har en fin söndag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: