Alopecia

Vilken vecka

Ja den här veckan blev med kaosartad en jag väntade mig. Började bra i måndags med jobbdag där jag fick en hel del gjort. På tisdagen under förmiddagen på jobbet märkte jag dock att jag började få urinvägsinfektion. Det blev värre och värre och kunde inte koncentrera mig alls för det gjorde så sjukt ont. Så jag ringde och fick en läkartid inom 2 timmar så gick dit direkt. Jag som aldrig någonsin är sjuk och är man det så tar man en alvedon och kämpar på men detta var outhärdligt alltså. Fick som tur var antibiotika hos läkaren och min älskade fästman (älskar att kalla honom det haha) kom och körde hem mig. Antibiotikan hjälpte som tur var rätt snabbt men har ätit en femdagarskur.

Jobbade hemifrån i onsdags och laddade sedan för att flyga till Stockholm och ha PR event tillsammans med Emma Unckel och Gustav Broström för vår nya produktserie NIVEA MEN Body Shaving.

Taggade för event

Var på en fantastisk studio som heter lilla Paris. Blev en fantastisk känsla.

Så vi hade en lunch där vi pratade om produkterna och även demonstrerade dem 🙂

Mycket lyckat event så jag är väldigt nöjd!

Jag valde sen att stanna kvar i Stockholm så jag hann träffa mina härliga barndomsvänner. Vi käkade middag och pratade massor så kom inte i säng förens 00:30. Men det var det värt 🙂

Fredag morgon var det dags att flyga tillbaka till Göteborg igen.

Var packat med folk på Bromma så tänkte att planet skulle bli helfullt som vanligt men vi fyllde kanske 30% av planet haha så det var lyxigt med så mycket plats.

Jobb hela fredagen och sen däckade jag i soffan kl 22 typ 🙂

Berättar mer vad helgen har innehållit i veckan men kan säga att det är mycket ringletande nu! Hoppas ni hade en bra vecka!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: