Alopecia

EMC Stories

Igår så hade vi en nätverksträff med EMC. Det är alltid så otroligt inpsirerande och kul. Vi har nu varit igång med EMC Göteborg i ungefär ett år och i juni kommer vi fira 1 år sedan första träffen. Det är så kul att vara med och driva ett så starkt nätverk för kvinnor unga i karriären och se kraften i att samlas och diskutera olika frågor. Jag är så glad att Afrodite och Apollonia startade nätverket i Skåne och att jag, Marija och Melissa (och nu Madde som är med och driver det när Melissa är i Washington) kan utveckla detta i Göteborgsregionen.

Så igår var det dags för årets första träff och detta var då EMC Stories. Detta är ett koncept där vi låter någon av våra medlemmar prata om ett område som de brinner för och vill dela med sig om. Igår hade vi Emelie Heikura som talare och hon pratade om lycka för den högpresterande kvinnan. Emelie är beteendevetare och läser nu positiv psykologi. Vi pratade om vad lycka är och hur det definieras, och om hur styrkor, sociala relationer, tacksamhet, mindfulness och självmedkänsla kan bidra till lycka. Vi fick också tips på många bra övningar man kan göra! Ett riktigt bra event

Vi var ute på Lindholmen precis mittemot vårt nya kontor som vi ska flytta till i Januari så det såg riktigt najs ut. Men man skulle helst flytta nu istället för i Januari med tanke på byggarbetsplatsen vi sitter i för tillfället… Men men bara att härda ut 🙂

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: