Alopecia,  Everyday life

Framme i Åbo

Nu har vi kommit fram till Åbo efter en bra resa hit. Vi flög vid klockan 13:00 från Göteborg idag och landade vid 15:50 svensk tid. Vi hade bara 50 minuter i Helsingfors och var lite försenade så det var i princip bara att gå av det ena planet och gå rakt in i det andra. Vårt andra plan var ett väldigt litet propellerplan och tog bara 35 minuter! Det var otroligt fin utsikt från planet idag när vi närmade oss Finland. Snön låg riktigt fint och så solen som sken, blev väldigt sugen på vinterbröllop igen när man ser det så…

På det lilla planet vi åkte så hade inte ens flygvärdinnan en fast plats att sitta på så hon fick liksom dra fram sin stol från en lite garderob typ längst fram i planet och sedan sitta i mittgången 🙂 men det gick ju bra att flyga med det planet också haha!

När vi landade i Åbo skulle vi hämta ut två väskor som mina kollegor Karolina och Evelyn hade checkat in men självklart så dök de inte upp. Eftersom det blev så otroligt tight i Helsingfors så försvann de såklart… På flygplatser så brukar man ju då kunna prata med en person men så var inte fallet i Åbo. Där fanns det helt enkelt bara ett ställ med formulär som man fick fylla i och sedan lägga ner i en låda. Så man hoppas ju verkligen att någon har kommit och plockat upp de där lapparna vid det här laget. Minst sagt annorlunda så vi får verkligen hoppas att någon hör av sig snart till dem…

Jag vet hur det är att bli av med väskan eftersom jag och Petter säkert har blivit av med våra 3-4 gånger och det är inte skoj.

Här ser ni hur det såg ut. Vi välkomnades såklart av ett mumintroll 😉

Vär framme på hotellet sedan så checkade vi in och jobbade lite innan vi åt middag tillsammans vid 19. Nu har jag jobbat lite till och förberett inför workshops som vi ska ha under 2 dagar här men nu är det dags att sova. Jag ska försöka ta mig upp i morgon bitti innan frukosten och springa tänkte jag. Nu gäller det bara att ha disciplinen att göra det också men träningskläderna ligger framme, gymmet är på hotellet och även mötet vi ska ha sedan så finns egentligen inga ursäkter 😉

Jag har också fått in lite önskemål om att skriva hur det är att resa när man har peruk så jag tänkte skriva två inlägg om detta i veckan. Ett där jag ska berätta om en jobbig situation som hände mig i en säkerhetskontroll och hur jag hanterade detta och ett om hur jag packar och förvarar perukerna när jag är på resa.

Jag tycker det är SÅ kul när ni skriver till mig och berättar vad ni vill läsa om när det kommer till alopecian men även annat. Så är det något du tänker på och vill veta, tveka inte att kommentera här, på min FB-sida här, på instagram här eller via mail på karin@boldandbald.se

Så hör gärna av er!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: