Everyday life,  Resor

Helg + ny vecka

Helgen var bra men var lite för kort. Reste i veckan och var i Stockholm onsdag till torsdag för möten men också Swedish Beauty and Cosmetic Awards. Det är en gala där skönhetsprodukter kan bli nominerad och vinna pris i olika kategorier. Vi var nominerade i kategorin årets solprodukt med vår kids roll on. Fantastiskt roligt och ännu roligare var det att vi vann priset.

Det var en mycket trevlig kväll. Men i torsdags flög jag hem och så umgicks jag på kvällen med Petter och vi åt god mat eftersom det var hans födelsedag.

I fredags var jag sedan ute med jobbet igen och då var det middag för Raddi som bytt till hos oss och inte längre jobbar i vårt team. Så det blev en hel del tårar eftersom vi kommit varandra så nära men det är tur att hon inte flyttar så långt och är kvar bolaget.

Vi var på en restaurang i Göteborg som heter Puta Madre. Väldigt god mat!

I lördags var vi barnvakt åt Greta och Kerstin eftersom Christina skulle ha en kompishelg i deras sommarstuga och Håkan gärna ville fiska. Men inte oss emot. Är så mysigt att få hänga med barnen. Det var jättebra väder på förmiddagen och blåste en del så vi bestämde oss för att flyga drake.

Verkligen helt perfekt väder för det.

Sedan gick vi och köpte lunch och passade på att äta lite glass också.

En mysig dag med tjejerna helt enkelt. Håkan kom och hämtade dem vid fyra för jag och Petter skulle göra oss i ordning för att gå ut och äta eftersom han fyllt år. Vi gick till en restaurang som blivit väldigt populär som heter Vi Viet. Supergod mat verkligen!

Både god och vacker mat!

Idag hann jag dock inte med så mycket hemma mer än att packa för att ge mig ut på jobbresa igen. Denna gången är det Hamburg som gäller och vår årliga konferens med det globala teamet. Så det kommer bli intensiva dagar här nu men såklart väldigt kul och spännande också!

Mötte upp Evelyn när jag kom fram till hotellet efter lite förseningar klockan 18. Vi gick en liten promenad innan vi åt middag på en typisk tysk restaurang, jag älskar ju det men det är ju inte direkt nyttigt men men…

Men nu ska jag sova och ladda för morgondagen då vi ska prata NIVEA dusch för hela slanten.

Sov så gott!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: