Bröllop

Bröllopshelg

I helgen har det verkligen varit fokus på bröllop. I lördag var jag och Petter på Tängstad gård utanför Köping på bröllop för min kusin Henrik och hans Liv. Det var ett så fint bröllop och vi hade väldigt roligt!

Fina brudparet <3

Var i en väldigt fin lada med mycket fina dekorationer som gav en så härlig känsla. Blev såklart party efter middagen och både brorsan och Petter hittade glowsticks 😉

Coolingar 😉

Vi kom tillbaka till vårt hotell vid kl 02:30 och slocknade direkt. På söndagen var planen att åka en liten roadtrip förbi Grythyttans gästgivaregård och Loka brunn för att spana in lokaler till vårt eget bröllop nästa år. Det börjar dra ihop sig med att boka då de mest populära ställena börjar bli fullbokade.

Först ut var fina grythyttan. Dit har vi båda en anknytning eftersom vi pluggat dryckeskunskap där. Det är en fantastisk oas man kommer till och där skulle det bli mer privat för oss och våra gäster eftersom man skulle boka upp nästa hela stället själva.

Det var strålande sol när vi var där så det var riktigt härligt!

En fin kyrka har de också. Tyvärr var den stängd men väldigt fin utanför.

Det kändes väldigt bra och de verkade väldigt flexibla när det gällde mat och vin och våra önskningar vilket är viktigt för oss då vi vill ha en personlig touch på det hela. Festlokalen är ett gammalt stall så där kan man dekorera lite som man vill och på så sätt göra det ännu mer personligt.

Bild lånad av Grythyttan Gästgivaregård. De hade tagit bort pelarna så nu kunde man även ha runda bord om man ville.

Sedan var det av mot Loka brunn.

Det var också ett fantastisk ställe. Detta är dock lite större så är man här så bokar man upp cirka halva stället.

Väldigt fina omgivningar.

Och en kyrka som man faller pladask för…. väldigt speciell och vacker. Men festlokalen var lite mindre unik och kändes inte som den hade jättemycket själ.

Dock så låg huset väldigt fint till och hade en otroligt fin veranda ut mot sjön.

Men de hade även en annan lokal där man kunde ha middagen som hade mer känsla.

Så här blev det mer herrgårdskänsla. De hade även en väldigt cool lokal där man kunde ha festen sen som såg ut såhär

Högt i tak så här kan man nog ha en rätt cool fest 🙂

Så otroligt svårt att bestämma sig även om det nu börjar dra ihop sig… Vi får se vad det landar i! Det viktigaste är ju att denna fantastiska sambo och fästman som står ut med mig nu ska bli min MAN! Att få fira det med våra familjer och vänner kommer att bli helt fantastisk oavsett vilket ställe det blir.

Ha en fin dag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: