Bröllop,  Everyday life

Malmöhelg

Vi har spenderat helgen i Malmö hos Oskar och Natasha, så trevligt! Helgen blir och kännas så lång också när man verkligen gör mycket saker och åker iväg. Gårdagen började dock med bröllopsklänningsprovning! Det är andra gången jag testar så provade en hel del modeller igen men landar mer och mer i vilken typ. Jag fick också prova några som var lite annorlunda än vad jag tänkt men som var fantastiska på!

Ni för en liten kik här 🙂 var så mycket fint glitter i toppen på en väldigt elegant sätt. Blir spännande och se vad det landar i till slut! Sedan käkade vi lunch tillsammans med Oskar och Natasha och åkte hem till dem och hängde på deras balkong.

Var underbart! Kan ju knappt tro att det är Sverige alltså med detta väder. Sedan åt vi middag på Namu, Jennie Walldéns restaurang vilket var skoj att testa.

Väldigt god råbiff som var en av rätterna!

Idag har vi hängt i Falsterbo och Skanör i solen och årets första dopp blev avklarat 🙂

Åt jättegoda räkmackor till lunch innan vi åkte vidare och åt glass och sedan var det dags för hemfärd för oss.

En väldigt trevlig helg! Men nu laddar vi för ny vecka!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: