Alopecia

BACK TO BUSINESS

Ja från och med idag är det verkligen back to business som gäller!! Både när det gäller jobbet, bloggen och vårt fantastiska kvinnliga nätverk EMC. Jag har verkligen haft en helt fantastisk semester så jag känner mig verkligen utvilad och peppad på hösten. Konsten är dock som alltid att försöka behålla den här energin och lugnet så länge som möjligt. Det är alltid svårt men jag tycker att jag blir bättre och bättre på det.

Har ni några tips på hur man kan göra?

Tänkte att jag ska berätta om vår semester i ett par inlägg istället då vi hann med en hel del men liten kort summering kring vad som hänt sedan sist

Vi startade vår semester med en vecka på underbara Rörö. Petters familj har ett hus där så varje sommar brukar vi spendera i alla fall en vecka där ute. Vartannat åt har vi stället fösta halvan av sommaren och vartannat andra halvan. Detta året var det första halvan som gällde och det var en perfekt start på vår semester. Verkligen få miljöombyte och komma ner i varv efter en intensiv vår.

Sedan var det dags för vår stora sommarresa till USA tillsammans med Hanna och Fredrik. Två veckor och tre städer skulle hinnas med och OJ VILKEN RESA. Detta kräver verkligen ett par inlägg minst för att sammanfatta allt fantastisk vi upplevde. En resa att minnas.

Semestern avslutades sedan som sagt var hemma. Det var så skönt att komma hem från USA-resan och ha en vecka till ledigt efter alla intryck vi fick men också för att komma rätt med tidsomställningen.

Men nu är det som sagt var dags att växla upp och köra igång hösten med allt som ska göras! Men är taggad så nu kör vi!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: