Alopecia

Peruk: Sarah från Jon Renau

Alltså den här peruken är bara så fantastisk! Lockarna och fallet på håret är helt underbart och sedan är lace fronten lika bra som vanligt på Jon Renau. Kan någon ens fatta att detta är peruk? Helt galet bra gjort!

Jag har haft en del vågiga/lockiga peruker det senaste året men nu precis innan vi åkte till USA så släppte Jon Renau denna som ny modell. Direkt när jag såg den så tänkte att den måste jag köpa 🙂 de jag haft tidigare har varit kortare så det var roligt att de nu släppte en som var lite längre.

Jag valde också att ta en lite mörkare blond färg än vad jag haft tidigare. Tänkte att det skulle passa bra till hösten. Så denna är shaded mocha (24BT18S8) – tycker verkligen den är så fin!

Det är också kul att testa en ny modell och speciellt som denna eftersom jag behöver ha något riktigt snyggt till vårt bröllop den 18 maj nästa är 🙂 kommer antagligen gå på en äktahårsperuk då som man kan styla och så. Men denna var bra som inspiration.

Kan verkligen rekommendera denna peruken om ni funderar på en ny!

2 kommentarer

 • Carina

  Hej ????
  Du är verkligen jättefin o såååååå modig.
  En fråga bara, från vilken sida beställer du ??? Och får man returnera ??

  • karinnordberg

   Åh men TACK!!!!! Du gjorde min dag <3 jag beställer från USA framförallt så har faktiskt aldrig skickat tillbaka - de brukar vara så bra! Men jag vet att wigs.se har peruker från Jon Renau så det är nog enklare tänker jag!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: