Alopecia

Morgonrutinen

Sedan jag fick min alopecia har det betytt att min morgonrutin ser lite annorlunda ut. Framför allt efter att jag tappade mina ögonbryn. Man förstår inte riktigt hur mycket ögonbrynen gör för hela intrycket i ansiktet förens man har tappat dem. Det blir verkligen så stor skillnad och jag tyckte framförallt att jag såg mer sjuk ut. Så därför så har jag ju dels valt att tattuera ögonbrynen men när de är rätt svaga som de är nu så väljer jag att förstärka dem med smink. Jag använder Kicks Brow Pomade i färgen Brown. Ni kan hitta den här.

I morse gjorde jag också en video som visar hela processen från osminkad till sminkad och med peruk så att ni ska få se hur det går till:

Hoppas ni gillar den 🙂

2 kommentarer

  • Kicki Torpman

    Tack för en jättebra blogg! Jag är en ganska nybliven ”alocepian” o har burit min peruk sedan i påskas. Är 53 år men känner mig inte så tantig än ? Gillar att träna o vara aktiv. Känns så mycket bättre efter alla tios från din Blogg. Du är en supergullig tjej! Så inspirerande att läsa dina inlägg! Tack!

    • karinnordberg

      Tack så hemskt mycket Kicki!! Det värmer verkligen <3 det är precis vad jag vill och hoppas att jag gör - inspirera - så blir jätteglad av dina ord!! Kram!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: