Alopecia

Matcha peruk med kläder

När man har kommit så långt i sin acceptans av alopecian som jag känner att jag har gjort kan man verkligen ha roligt med det - speciellt om man har många olika peruker. Det finns så många fördelar med att ha peruk varje dag, till exempel
  • Man behöver inte oroa sig för en "bad hair day" - med peruken är man alltid snygg i håret
  • Jag tvättar peruken på kvällen, hänger upp den på tork och så är det perfekt dagen därpå - supersmidigt!
  • Syntetperuker håller frisyrerna efter tvätt så man kan ha beach waves så länge peruken håller - hur bra?!
  • Jag sparar så mycket tid på morgonen eftersom det bara är att sätta på mig håret och sedan är det klart. Minimalt med fix!
  • Jag kan välja om jag känner för att ha långt hår, kort hår, lockigt hår, rakt hår, blont hår, brunt hår, rött hår etc.
  • Jag kan välja att matcha perukerna med vilka kläder jag har på mig
Det sista var någonting som jag tänkte på förra veckan och så fick jag feeling för att använda en peruk som var mörkare eftersom det börjar bli lite mer höst nu. Såhär ser peruken ut
Jag älskar verkligen färgen på den här peruken alltså - den röda färgen är magisk! Det är peruker Zara från Jon Renau i färgen FS2V/31V. Här kommer ett litet kollage också på hur den ser ut när man är ute i solen - otroligt snygg!
Den är så snygg ute i solen också med de röda/lila slingorna i den. Det var en perfekt dag i fredag för att fota den lite mer. Var sommarvärme i Göteborg så vi gick faktisk på en lite längre lunch och åt tryffelpizza i solen. Var helt underbart och det kändes verkligen som att det var vår igen! Bra att ta vare på det innan hösten och vintern kommer på riktigt.
Ja den fredagen gick inte att klaga på. Men nu laddar jag för en ny vecka efter en fantastisk härlig helg med familjen - bilder kommer i veckan! Var helt ljuvligt väder och färgerna på träden gjorde det verkligen perfekt för att föreviga denna hösthelg på bild! Ha en skön söndag och en bra start på veckan!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: