Alopecia

Helgen

Vi har haft en helg där vi i princip inte gjort någonting. Det var inte planen då vi skulle träffas våra vänner Kristel och Jonatan men jag fick feber i torsdagskväll och i fredags och eftersom de snart ska få barn så vågade vi inte riskera att smitta dem. Så tyvärr fick vi skjuta på besöket. Det är helt galet – så fort vi ska ses så blir alltid någon sjuk. Helt otroligt! Men så kan det vara ibland och nästa gång vi ses kanske det finns en till liten familjemedlem där <3

Så helgen blev istället oerhört lugn men det var verkligen välbehövligt med sjukdom i kroppen och efter en oerhört intensiv period på jobbet. Det var läge att lyssna på kroppen då och ligga still. Men när man ligger still för mycket så ballar min rygg ur så i lördags fick det bli en promenad runt Kåhög på ungefär 7 kilometer där vi köper mjölk direkt från bondgården.

Det är så mysigt att ha det så nära och kunna gå dit! Perfekt lördagsaktivitet 🙂

Härlig promenad trots en seg kropp!

Jag ville börja kolla på en ny serie för att ha nåt att göra så börja att kolla på Vår tid är nu. Det är så många på jobbet som tittar på den och tycker att den är så bra så jag kände att det är väl lika bra att ge den en chans. Så nu har jag hunnit kolla på 7 avsnitt på säsong 1 och måste säga att den är riktigt bra. Så ett tips om ni är lika sega på jag med att kolla på den!

Men nu är det ny vecka och nya tag. Har känt mig pigg idag men man får verkligen ta det lugnt och lyssna på kroppen så ska försöka hålla detta till en så lugn vecka det går. Har dock ett superkul event att se fram emot med EMC. Vi ska hålla det på Heyday här i Göteborg, klicka här för att spana in stället. Kolla vad snygga lokaler de har också:

Vi ska ha vår medlem Natali som ska prata om stress, prestationskrav, utbrändhet och vägen tillbaka! Kommer bli väldigt nyttigt, inspirerande och givande!

Ha en bre vecka!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: