Gravid

Gravid vecka 13-20

Har inte hunnit eller orkat skriva varje vecka nu för det har hänt så mycket men här kommer en sammanfattning.

Illamående fortsatte ett par veckor till efter vecka 12 och blev nog ok först i vecka 14, precis lagom i tid innan vi åkte till Mexiko på väg andra honeymoon. Det var så oerhört skönt att komma bort i nästan två veckor och bara få vila, bada, läsa böcker och umgås med varandra. Illamåendet höll sig ganska bra då men kom när jag inte åt var tredje timme typ. Så det gäller att hålla koll på rutinerna alltså.

Så avkopplande
Vecka 15

Innan vi åkte till Mexiko så var vi även på KUB. Allt såg bra ut och vi fick en väldigt låg risk så det var skönt. Det var också så häftigt att se den lilla krabaten igen i magen och se att den rörde sig och att den mådde bra. Helt otroligt vad man kan skapa i sin kropp alltså. Vi blev flyttade med BF några dagar så nu byter vi vecka på söndagar och vårt BF-datum är 24 maj.

Untraljudsbilderna från v. 12

Vi kom hem från Mexiko den 13 december och jobbade sedan en vecka innan det var dags för julledighet. Lagom efter semestern 😉 illamående fortsatte att vara så mycket bättre än innan vilket var så skönt. Får lite attacker när jag är hungrig så att hålla koll på mattider är viktigt. Var dock fortfarande rätt trött och när jag närmade mig vecka 20 så började jag äta järntabletter. Jag tycker att jag är piggare nu efter att jag börjar äta dem och äntligen känner jag mig faktiskt pigg och sugen på att träna (!!).

Julafton spenderades i Göteborg hos brorsan med familj och mamma

På juldagen åkte vi till Karlstad och firade med Petters familj och stannade där några dagar. Vi hann med och kolla på lite barnvagnar för första gången och även provköra lite. Spännande men också så otroligt svårt!

Här testar vi Stokke Trailz

Nyår spenderade vi hemma i Göteborg tillsammans med vänner. Ett 2019 avslutades och det var ett sjukt händelserikt år. Jag fick ny roll på jobbet, vi gifte oss och hade bästa dagen i våra liv, jag fyllde 30 år, vi blev gravida och jag fick ytterligare en ny roll på jobbet som startar 1 januari. Nästan svårt att ta in allt!!

18 maj 2019
Nyårsafton

Sedan började vi året med lite jobb för att sedan ha vårt rutinultraljud!! Det var den 2 januari. Så spännande men var också lite nervös. Jag vet att moderkakan ligger fram så det är inget konstigt att jag inte känner några tydliga rörelser än men det är lite jobbigt eftersom man då inte riktigt vet vad som pågår där inne i magen. Men allt såg bra ut och vår lilla bebis mår bra där inne <3

Ultraljudsbild från v. 20

Efter detta åkte vi till Trysil med Petters familj och jag fick som tur var på mig skidkläderna 😉 vi har haft fantastiska dagar med skidåkning och jag har känt mig super i kroppen så inga problem alls med skidåkningen. Kändes väldigt skönt eftersom vi också ska till Italien om 6 veckor och åka skidor igen. Kommer försöka uppdatera varje vecka nu med hur jag mår och hur det går! Kram på er

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: