Food&Wine

Vinprovningar

Idag när vi vaknade upp här så var vädret sådär. Det regnade rätt rejält men vi åt en god frukostbuffé här på hotellet och tog det väldigt lugnt. Bubbel serveras det också till vilket man ju inte tackar nej!

Efter frukost bar det sedan av till ett ställe som heter Kloster Eberbach (mycket goda viner på systemet) där vi fick en rundtur på cirka två timmar i deras vinproduktion. Under rundvandringen fick vi även prova tre av deras viner. Otroligt rolig utflykt och vi fick med oss tre flaskor vin hem! 

Efter en döner kebab nu på stan inväntar vi vinprovning nummer två för dagen som kommer ske här på hotellet då de även är vinproducenter. Även de har viner på systemet som är väldigt bra, Georg Breuer heter det. Efter detta väntar en fyrarättersmiddag igen. Hoppas ni har en lika bra påskafton som vi! 

  

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: