Mannheim life

Frühlingsfest

Jag var smått seg igår efter en fantastisk Frühlingsfest i Stuttgart i lördags. Det var verkligen en sjukt rolig upplevelse och så tysk som det kan bli kändes det som! Det var folk i ledehosen och dirndl överallt dansandes på bänkarna med 1 liters-öl i handen och bandet som spelade tyska slagdängor. Maten var givetvis så rustik och tysk man kan tänka sig och jag åt en halv kyckling till mina 3 liter öl som vi förbeställt. Det var bra drag kan man säga! Bjuder er nedan på en bildkavalkad av detta fantastiska evenemang. Som tur är ska jag dit och få uppleva det igen om två veckor 🙂

heidelberg
En halv meter bratwurst någon?
heidelberg (1)
Bra drag i tältet redan vid klockan 18
heidelberg (4)
1 liter öl
heidelberg (2)
Glada tjejer
heidelberg (6)
En halv kyckling och en baguette var middagen
heidelberg (8)
Hela gänget
heidelberg (7)
Bra stämning senare in på kvällen också
heidelberg (3)
En grymt bra kväll helt enkelt

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: