Alopecia,  Mannheim life

Ögonbryn eller inte ögonbryn?

Ibland kan det vara svårt att förstå hur mycket ögonbrynen faktiskt gör för ansiktet. Som jag tidigare skrivit om här var det riktigt jobbiga med alopecin när det skedde mig. Man tappar verkligen hela ansiktet och det blir inte speciellt roligt att gå utan smink. Trots den grymma smärtan det har varit när jag har gjort det så har jag ändå kommit tillbaka. Just för att det gör så mycket för ansiktet. Speciellt när man är flintis. Jag stötte på en länk där man kan se diverse kändisar med och utan ögonbryn om man drar över bilden. Tycker detta var en lite rolig grej för att se effekten. Länken hittar ni här. Ni får ett exempel här nedan

Capture

Idag har det varit och är en hektisk dag. Har en hel del jobb som ska göras men imorgon kväll hämtar jag upp min kära mamma på flygplatsen i Frankfurt och får lite semester så det är bara att hänga i de här dagarna nu. Vi ska bland annat åka till Frankfurt, Wiesbaden, Kloster Eberbach och prova vin, Schwetzingen för sparris- och vinfest och Heidelberg. Vädret ser lovande ut ett par dagar framåt här i alla fall och imorgon räknar vi med 30 grader. Det är verkligen rena rama sommaren. Underbart!

1

Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: