Wigs

Trött på frisyren

Nu börjar jag bli riktigt trött på att ha samma frisyr på mig varje dag. Innan jag flyttade till Tyskland så hade jag precis fått 4 nya peruker i olika färg, längd och stil så jag varierade varje dag. Det var många chockade miner på jobbet i början och man riktigt såg hur de tänkte ”Men, HUR gick det där till? Hon hade väl långt hår igår?” Väldigt underhållande måste jag säga 🙂 Men det är så kul att byta peruker från dag till dag beroende på vad man känner för.  

Men när jag flyttade ner till Tyskland kunde jag inte ta med mig alla mina peruker så det fick bli två stycken som är väldigt lika. Den ena har jag mest när jag tränar också. Men om en vecka så flyttar jag hem och får äntligen komma tillbaka till alla mina andra peruker så då blir det att gå bananas igen och byta peruker lite oftare. Jag tycker verkligen att när man ändå har peruk då kan man väl utnyttja situationen och byta hårfärg och frisyr som man byter accessoarer. För mig är det en av de bästa sakerna med att faktiskt ha peruk!

När jag kommer hem ska jag visa er alla jag har för tillfället.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: