Everyday life,  Training

Fitbit Charge HR

Har funderat länge på ett aktivitetsband och idag gjorde jag slag i saken och beställde mig ett Fitbit Charge HR. Det känns som det kommer bli ett bra komplement till min löparklocka och kul att kunna följa hur mycket man rör på sig varje dag och även se vilken effekt träningen har. Så om ett par dagar har jag nog denna i brevlådan

Hoppas att det kan ge mer motivation till träningen nu. Märker tydligt på ryggen nu när jag har slarvat med löpningen att den blir sämre direkt. Så, på torsdag ska jag äntligen gå till min naprapat och få en behandling som är mycket välbehövlig. Är drygt 6 månader sedan jag var iväg så nu är det inte bra… Skönt att vara hemma i Sverige igen så jag kan komma igång igen med det.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: