Everyday life

Effektiv dag

Haft en sjukt effektiv dag idag. Trots att jag verkligen inte är någon morgonmänniska så får jag ändå hålla med om att man får sjukt mycket gjort på jobbet bara man tar sig upp och iväg. Som tur är så har jag ju Petter som är lite mer av en morgonmänniska och i och med att vi samåker till jobbet varje dag så åker vi mycket tidigare än vad jag hade gjort om jag var själv. Men det är bra. Idag hade han dessutom ett möte klockan 08 så vi var tvugna att åka 0720 vilket gjorde att jag traskade in på jobbet ungefär 0740. Och herregud vilken förmiddag, kändes som två hela arbetsdagar bara den 😉 Gött att ha en riktigt effektiv dag i alla fall!

Ikväll blir det träning. på lördag ska jag nämligen springa midnattsloppet… Från att i februari inte kunnat springa 500 meter i ett streck ens till att nu springa 10 kilometer och verkligen kommit igång med träningen igen ska jag nog vara nöjd med. Även om jag kommer missa min måltid på under timmen med hästlängder. Får se det som en motivation och en tid att slå till nästa års midnatsslopp! Någon mer som ska springa på lördag?

bold

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: