Everyday life

Reklam

För många så är reklam något negativt. Något som man blir irriterad på och som stör i favoritprogrammet. Volymen som ökar. Ja, mycket irritation helt enkelt.

Men för mig så är det inspiration. Jag älskar reklam! Det kanske har lite att göra med mitt marknadsföringsjobb och mitt intresse för det 😉 Jag brukar börja mina dagar med att uppdatera mig på det senaste på resume:s hemsida bland annat. Men en reklam som fastat nåt otroligt hos både mig och Petter är AMFs. Så fort den kommer på TVn så sitter vi och fånler stort. Den är så otroligt klämmig och det är svårt att inte ryckas med! Det är genialiska Forsman&Bodenfors som ligger bakom den, som många andra otroligt bra reklamer.

Vad tycker ni? Gillar ni den eller är den bara ett irritationsmoment?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: