Everyday life

Long time no see

Ja nu var det väldigt längesedan jag skrev här.  Har varit en väldigt intensiv period men nu ska jag komma på banan igen med bloggen. Har varit mycket med fix i huset, Petter har fyllt 30 år vilket har betytt kalas flera helger och massa jobb för oss båda. Men i helgen var det lugnt, vilket var så skönt. Hann med att se den här underbara lilla tjejens dansuppvisningar två dagar i rad. Så duktig är hon! Var rätt soligt i Göteborg men väldigt kallt ändå. Vi hittade dock ett fint blommande körsbärsträd ändå som vi kunde ta en selfie vid 🙂 Fick också tillfälle att inviga min nya peruk. Tar ju ett tag att gå in dom och innan man känner sig helt bekväm men har haft modellen innan så det känns ändå bra!IMG_0226

Nu blir det lugnt i soffan och snart kolla på Biggest Loser innan sängen!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: