Wigs

Nytt jobb = nya förvånade miner 

Eftersom jag precis börjat ett nytt jobb så innebär det även nya kollegor. Och nya kollegor innebär också många förvånade miner när man har alopecia och byter hår 🙂 än så länge har jag bara bytt hår en gång och då kändes det inte som att så många vågade frågade. Man märkte att de såg att någonting var annorlunda men eftersom vi inte känt varandra så länge så tror jag inte så många vågade säga något. Först hade jag denna peruken 

Sedan efter tre dagar så bytte jag till denna


Också lång men en helt annan färg och frisyr. I morgon tänkte jag dock byta till den här


Så får se vad folk säger då 🙂 jag har börjat berätta dock och försökt få in det ”naturligt” i konversationerna eftersom jag tycker det blir mycket lättare att bara säga det till folk så alla vet om det så jag kan byta hur jag vill utan att få massa konstiga blickar. 

Det kan kännas lite jobbigt att berätta men mestadels har jag verkligen kommit över det och tycker bara det är så skönt att vara öppen och ärlig med det. Reaktionens är ju också i princip alltid att alla tycker det är coolt att ha många peruker och välja bland plus att de ser så otroligt naturliga ut. 

Så, dags för dag 8 på nya jobbet med peruk nummer 3 i morgon. God natt!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: