Okategoriserade

Familjehelg

Helgen har varit väldigt lugn och skön. Började i fredags med räkpita och en flaska gott vitt vin från vingården Schloss Vollrads som vi besökte förra våren. Var sjukt trött dock efter en intensiv jobbvecka med fortsatt många nya intryck. Men oj så kul det är!!! 

I går så skulle vi vara barnvakt åt mina brorsdöttrar Greta och Kerstin och mamma var här också. Vi bestämde oss för att alla skulle sova hos oss. Första gången som tjejerna skulle sova över hos oss. Det blev lördagsgodis, pizza och film innan de däckade bredvid varandra på luftmadrassen i källaren. Så mysigt och det gick så bra! 

Greta från Liseberg i somras
Kerstin provar hatt på utflykt till Fritsla i somras
Nu har kvällen avslutats med promenad och en skön dusch innan sängen! Hoppas er helg varit bra också!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: