Everyday life

Lugn lördag 

Jag försöker att ha helgerna obokade nu när det är första perioden på nya jobbet. Man blir väldigt trött och det är många intryck att ta in. Hela denna veckan har jag dessutom varit borta på kvällarna så idag var sovmorgonen extra skön. Igår kväll fick vi dock besök av våra underbara vänner Jonatan och Kristel och vår gudson Hugo <3 var en väldigt mysig kväll och förmiddag idag tillsammans med dem! 

Idag har dagen sen varit lugn och ikväll har vi gjort hemgjord pizza och jag har satt en vetesurdeg, en rågsurdeg och sedan en ”poolish” som i morgon ska bli amerikanska bagels. Recepten till dem hittar ni här


Det är första gången jag gör bagels så får se hur de blir i morgon 🙂 uppdaterar då!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: