Okategoriserade

Alopeciastatus

Som jag skrivit om tidigare så går min alopecia fram och tillbaka. Ibland har jag mer eller mindre hår. Just nu däremot så växer det en hel del. Man kan ju kanske tänka att man ska bli glad för det. Men vet ni vad? Under peruken är det ändå bara jobbigt och jag måste raka mig ofta så att håret inte blir i vägen. 

Som ni ser så har jag nästan fått tillbaka håret framme i pannan vid hårfästet. Det har också vuxit som en tuppkam i mitten och så typ inget hår på sidorna. Hur mysko? 

Ännu mer knasigt är att jag har börjar få fläckar med hår i nacken. Vad fasen liksom, blev alopecian omvänd nu eller haha? Fläckar MED hår i stället för fläckar  UTAN hår? Så knasigt.

Man slutar aldrig förvånas över denna sjukdom och vilka uttryck den kan ta sig. Jag är i alla fall SÅ glad att jag numera kan ta det med ro istället för med oro. Det tog en bra stund men så värt det. För som jag sa i mitt första inlägg; 99 problems but my hair ain’t one. 

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: