Everyday life,  Wigs

Vilken vecka och helg

Det har varit en sjukt intensiv vecka och helg så därav tyvärr dåligt bloggande. Men det har hänt massor som jag tänkt dela med mig utav i några inlägg i veckan som kommer. Jag har bland annat fått en ny fin peruk, fixat papper så jag kan skicka in ansökan om handikappersättning för alopecian, firat en väldigt nära vän som förlovat sig, börjat renovera vårt sovrum hemma med hjälp av Petters föräldrar, bakat surdegsbröd, firat en annan nära vän som fyllde år i helgen med skaldjur, ostron och champagne för att till sist avsluta helgen med mer renovering och en pizza och dr pepper. Intensivt men många roliga saker att berätta mer om! 

Men nu är jag så trött så jag stupar. Hopps ni också haft en fantastisk helg! God natt!

Renoveringsredo

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: