Okategoriserade

Alperna x2

Idag har vi bokat alpernaresa nummer 2 och det känns SÅÅ bra!!! Så otroligt roligt att kunna åka 2 veckor i alperna!! Första resan kommer gå till Italien v.9. En resa som jag varit med på tre gånger nu och som är otroligt trevlig! Lite bilder från förra året vi var där kommer här 

Sjukt god pizza som vi till slut fick efter att ha åkt i snöstorm ner från berget

Fick en liten gogglebränna i slutet av veckan 🙂
Svårslaget !!

Resa nummer två bär av v.12 och då till ett nytt ställe i Österrike faktiskt. Vi ska till Schladming och åker med Lion Alpin. Kommer bo på hotell Planai mitt i backen så kan ju inte bli annat än succé! 

Bild lånad av Lion Alpin

Ser så fram emot detta så det är inte klokt men nu får det bli benträning delux fram tills dess så man pallar med 2 veckor 😉 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: