Okategoriserade

November 

Vill börja med att tacka för all fin respons jag fick på mitt inlägg i veckan. TACK <3 det kommer lite djupare inlägg då och då som jag gärna delar med mig av och blir så glad över att era ord och att ni gillar det jag skriver. Så återigen tack!! 

Denna helgen har varit lugn för oss. Petter har varit sjuk och igår var vädret riktigt ruskigt så det blev en dag inne med brasa tänd.


Älskar verkligen vår brasa nu på vintern. Jag som är så frusen av mig dessutom så det passar perfekt. Nu ska jag bara försöka hitta ett renskinn eller liknande att lägga framför så man kan ligga nära brasan och mysa! 

Idag har jag fått kvalitetstid med mina små älsklingar 

Sedan blev det nya naglar gjorda inne i stan hos bästa Anna 


Dagen avslutade med kalas för Christina som fyllt år. En bra söndag helt enkelt. Men nu blir det sängen och ladda för en intensiv vecka på jobbet! 

God natt! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: