Alopecia,  Baldie

Vinter och flintis 

Ja hörni. Vintern har ju verkligen slagit till och minusgraderna har kommit. Det är rätt mysigt när det är som Göteborg idag och solen tittar fram också. Tända ljus, brasa, ulltofflor och tekopp på det så känns vintern rätt mysig. 

MEN när man inte har så mycket hår på skallen så blir det väldigt kallt. När man kommer hem så är det samma känsla med peruken som det är med ett par tajta jeans. Man vill bara få av dem direkt! Så, jag och min lilla tuppkam satte mig i soffan med morgonrock och ulltofflor, ja jag fryser rätt mycket och rätt ofta. 

Om tuppkam blir inne så har jag mitt på det torra 🙂

Men det blir SÅÅ kallt utan något på huvudet. Det är helt galet. Så en mössa är verkligen ett måste. Går inte annars så detta är min kvällsoutfit 🙂 


Varmt och gott! Nu blir det kockarnas kamp och lite kvällsjobb på det! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: