Okategoriserade

Köpenhamn tur och retur 

Har precis landat efter två intensiva dagar i Köpenhamn med hela det nordiska marknadsteamet tillsammans med våra danska och finska kollegor. Planering för 2018 är i full gång redan och det var väldigt kul att vara där tillsammans! 


Nu sitter jag i taxin på väg hem och ska baka min favoritkaka. Den är självklart av Roy Fares och det är en citron-maräng-cheesecake. SÅ god!! Jag ska baka eftersom det i morgon dels är Petters födelsedag men också för att det är min kollega Julies sista dag på kontoret i Sverige. Efter påsk börjar hon på kontoret i Danmark. Väldigt tråkigt för oss men skönt att hon är kvar i företaget i alla fall! 

Jag har haft på mig en ny peruk de här dagarna. Invigde den faktiskt förra veckan dock. Hade sån tur att Petters pappa var i USA för ett par månader sedan så jag kunde beställa 4 peruker han tog med hem! 


Denna kommer från Jon Renau och det är peruker som heter Scarlett i färgen Midnight Cocoa! Väldigt nöjd även om den var mörkare i färgen än vad jag trodde! 

Ha en fin kväll! 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: