Alopecia,  WIg care

Söndagstvätt

På söndagar brukar jag ha tvättdag av mina peruker. Men nu var det över 2 veckor sedan jag kom mig för och gjorde det. Har varit massa jobb och när man har så många peruker att välja bland så blir det så lätt att bara ta en ren och inte tvätta den smutsiga peruken direkt. 

Fyra av dem 🙂

Tre till 🙂


Och den sista som är en cyberhair från Carl M Lundh. De övriga är alla från mitt favoritmärke Jon Renau. 

Tog en bra stund att få rent alla med schampo och balsam men gött nu. En av perukerna använder jag enbart till träning vilket jag tycker är väldigt bra. Då sliter jag inte på mina nya fina peruker och kan då ha en dedikerad till träning. Den blir såklart rätt sliten men brukar byta ut när en av de andra är rätt sliten så får den bli enbart träningsperik och så kastar jag den gamla!

Hur gör ni när ni tränar?

2 kommentarer

  • Carina

    Önskar att jag hade så där många oxå, men det är ju svindyrt. Har bara råd med fyra/ år, å då blir dom såklart så slitna, att det bara är att slänga dom.

    • karinnordberg

      Förstår vad du menar! Det är väldigt dyrt men jag har haft tur att antingen själv vara i USA eller haft vänner och bekanta som åkt dit så jag kunnat köpa på mig en hel del peruker till ett billigare pris än vad det är hemma! Så det är i alla fall ett litet tips om man har möjlighet – men visst är det dyrt och bidraget räcker inte långt… Man kan ju också ansöka om handikappersättning – har du gjort det? Det kan hjälpa också!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: