Alopecia,  Everyday life,  Training,  Wigs

Träning + peruk?

Efter att ha varit sjuk för några veckor sedan ska jag försöka komma igång med träningen igen. Alltid svårt att komma in i rutinen igen när man kommit ur det. Jag blev rejält magsjuk och kunde typ inte äta mat på 10 dagar så måste varit nåt riktigt magvirus. En vecka efter jag blev frisk så blev Petter sjuk på exakt liknande sätt så nåt virus eller nåt var det. Han var dålig i 5 dagar ungefär så skönt att det gick snabbare för honom att bli frisk! 

Men som sagt då ska man in i träningsrutinen igen. Så idag gick vi till gymmet och sprang. Men när vi kom hem tyckte Petter att det såg ut som jag kom från åttiotalet 😉 


Rosa tröja och rosa kompressionsstrumpor 🙂 well well. Ni ser här också att jag tränar med peruk. Har alltid gjort det så har vant mig vid känslan. Men visst är det varmt ibland. Jag försöker alltid sätta upp håret och så har jag ett hårband så att den ska sitta på plats ordentligt när man kör. För mig har det funkat bra men som sagt det kan bli lite varmt och klia i slutet men då är det extra gött och komma hem och ta av sig den och hoppa in i duschen. Så långt har jag tyvärr inte kommit än så jag tränar utan peruken men visst lockar det ibland…

Hur gör ni när ni tränar?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Följ bloggen

hej

%d bloggare gillar detta: